Smerteforsker månedens forsker i Helse Sør-Øst

23 Sep 2017

 

Avdeling for forskning og innovasjon i Helse Sør-Øst RHF velger hver måned ut en forsker fra foretaksgruppen som blir presentert på helseforetakets nettsider. Under overskriften "Pasienter trenger hjelp med mer enn bare sykdommen" - introduserer Helse Sør-Øst RHF månedens forsker for juli 2017,  professor Tone Rustøen som til daglig er forskningsleder for sykepleie i Helse Sør-øst og veileder sykepleiere som forsker ved Akuttklinikken på Oslo universitetssykehus. Rustøen har gjennom flere år vært styremedlem i Norsk Smerteforening. Les hele saken her. 

Please reload

NYHETER OG AKTUELT

Anbefalte saker
Please reload

Siste innlegg

SISTE INNLEGG

NORSK MEDLEMSSERVICE

Gyro Conference AS, Storgata 86

2615 Lillehammer

Tlf: 61 28 73 20

NORSK SMERTEFORENING

St. Olavs, Postboks 3250 Sluppen

7006 Trondheim 

post@norsksmerteforening.no

EFIC
IASP