Velkommen til årsmøte SmerteReg 2019 og nettverksmøte i Nettverk for Akuttsmerte

Nå åpent for påmelding!

SmerteReg inviterer til sitt årsmøte på Clarion Bergen Airport hotell. Som i fjor, er dag 2 av programmet planlagt i samarbeid med Nettverk for Akuttsmerte og er åpent for alle. Tema: Riktig bruk av opioider, ved Per Jostein Samuelsen, RELIS. Opioid-brosjyren, v Christin V. Oppegård. Kvalitetsforbedringsarbeid v Hilde Valen Wæhle (innføring, deretter workshop). Hjertelig velkommen! Påmeldingsfrist: 30. august. Lenke til påmelding:https://www.deltager.no/arsmote_smertereg_23092019


NYHETER OG AKTUELT

Anbefalte saker
Siste innlegg

SISTE INNLEGG

NORSK MEDLEMSSERVICE

Gyro Conference AS, Storgata 86

2615 Lillehammer

Tlf: 61 28 73 20

NORSK SMERTEFORENING

St. Olavs, Postboks 3250 Sluppen

7006 Trondheim 

post@norsksmerteforening.no

EFIC
IASP