NOSF fagkonferanse er forhåndsgodkjent for en rekke profesjoner og spesialiteter.

12 Nov 2018

Listen over forhåndsgodkjenninger finner du HER:

• Den Norske Legeforening har godkjent kurset med kurstimer til etter- /videreutdanning for en rekke spesialiteter.           Fullstendig oversikt finner du HER

• Psykologforeningen har godkjent kurset med 16 timers vedlikeholdsaktivitet (torsdag og fredag) pluss 5 timers vedlikeholdsaktivitet for lørdagssymposiet med Mark Jensen.

• Norsk Fysioterapeutforbund har godkjent kurset med 15 timer; kurset kan benyttes i en spesialistoppbygging sammen med mastergrad og ved fornyelse av spesialitet.

• Norsk Sykepleierforbund har godkjent kurset som meritterende med totalt 15 timer og kan brukes i henhold til godkjenningsordningen klinisk spesialist i sykepleie/ spesialsykepleie.

• Norsk Manuellterapeutforening har godkjent kurset med 15 timer i forhold til spesialisttittel i NMF.

• Norsk Kiropraktorforening har godkjent kurset med 15 timer

• Norsk Tannlegeforening har godkjent kurset med 15 etterutdanningstimer

• Norges Farmaceutiske Forening har godkjent kurset med totalt 9,5 FEVU poeng (5+4)