8. Nasjonale forskningskonferanse innen muskelskjeletthelse (MUSS-konferansen) er nå åpen for påmelding

9 Aug 2019

Sted: Comfort hotel Runway, Hans Gaarders vei 27, 2060 Gardermoen

Tid: 7. og 8. november 2019.

Den tverrfaglige konferansen dekker forskning innenfor muskelskjelettskader, -sykdommer og -plager. Konferansen er aktuell for forskere, helsepersonell, brukere, klinikere og andre som er interesserte i muskelskjeletthelse.

Abstrakt til frie foredrag/poster sendes til limped@ous-hf.no innen 26. september 2019.

Brukermedvirkersesjon

Det vil bli arrangert en sesjon hvor forskere har mulighet til å presentere og diskutere prosjekter/prosjektideer med FORMIs brukermedvirkerbase. Hvis du er interessert i dette, sender du mail til limped@ous-hf.no innen 26. september 2019. Det er begrenset med plasser på denne sesjonen, så vær rask med påmelding.

Lenke til foreløpig program finner du HER.

For informasjon om konferansen, brukermedvirkersesjon, påmelding og innsending av abstrakt, se: www.muss.no

Vi ønsker at så mange som mulig deltar på konferansen. Det er derfor fint om du kan sende e-posten videre til andre aktuelle forskere/forskningsmiljøer innen feltet.

Vi ønsker deg velkommen til konferansen!

Med vennlig hilsen,

Det koordinerende forskningsmiljø for satsingen v/ FORMI, OUS-Ullevål

John-Anker Zwart, Margreth Grotle, Kjersti Storheim og Linda M. Pedersen.

For mer informasjon ta kontakt med Linda M. Pedersen

e-post: limped@ous-hf.no, tlf.nr: 23016171/91106219