top of page

Mark Jensen kommer, kommer du?


Et spennende program for Norsk Smerteforenings Fagkonferanse 3 og 4 januar 2019 burde appellere til noen hver! Vi er blant annet veldig glade for å fortelle at Mark Jensen har bekreftet at han kommer! Han holder blant annet et lørdagssymposium over tema "Hvordan motivere pasienter til positive livsstilsendringer?"

Jensen er en travel mann og vi har ventet på ham i 2 år! Så løp og kjøp din påmelding til NOSF konferansen!

Mark Jensen er professor og viseadministrerende direktør ved avdeling for rehabilitering ved University of Washington, Seattle. Dr Jensen har utviklet og studert effekten av psykososial smertebehandling, og kunnskapsformidling gjennom tre tiår. I sitt kliniske arbeid kombinerer han kognitiv atferdsterapi, hypnose og motiverende tilnærming for å hjelpe pasienter til å mestre smerter. Forskningen hans fokuserer på utvikling og evaluering av måleinstrumenter for smerte, smerteforståelse og smertemestring, samt utvikling og evaluering av psykososiale intervensjoner for smertebehandling.


NYHETER OG AKTUELT

SISTE INNLEGG

bottom of page