Fagprosedyre for smertevurdering av barn 0-18 år nå tilgjengelig på Helsebiblioteket

Jobber du med barn bør du gjøre deg kjent med den nye fagprosedyren for smertevurdering av barn, som nå er publisert på Helsebiblioteket og er tilgjengelig for alle. Fagprosedyren dekker barn i alle aldre fra 0-18 år og har blitt utarbeidet ved OUS. Teamet som utarbeidet fagprosedyren bestod av Anja Hetland Smeland, barnesykepleier - Kari Sørensen, spesialsykepleier - Hanne Reinertsen, førstelektor - Eva Carlsen, barnesykepleier. Du finner prosedyren HER.


NYHETER OG AKTUELT

Anbefalte saker
Siste innlegg

SISTE INNLEGG

NORSK MEDLEMSSERVICE

Gyro Conference AS, Storgata 86

2615 Lillehammer

Tlf: 61 28 73 20

NORSK SMERTEFORENING

St. Olavs, Postboks 3250 Sluppen

7006 Trondheim 

post@norsksmerteforening.no

EFIC
IASP