top of page

Ellen Bjerkeset og Ane Siri Nygaard vant posterprisene ved fagkonferansen

Sykepleier Ellen Bjerkeset vant prisen for beste poster ved Norsk Smerteforenings fagkonferanse. Hennes poster var basert masteroppgaven hennes ved UiO, Symptom cluster hos pasienter med kreftsykdom. Prisen er på 5000 kroner.

I år ble det også delt ut en publikumspris for beste poster. Det var fysioterapeut Ane Siri Nygaard som vant publikumsprisen for sin presentasjon om underlivssmerter hos unge kvinner. Denne prisen er også på 5000 kroner.

Adnan Heric-Mansrud, Tormod Langmark og Anders Årnes vant bokpriser for sine posterpresentasjoner.

Juryen bestod av Tone Rustøen, Lars Jørgen Rygh og Gro Killi Haugstad.

Norsk smerteforening gratulerer! Tusen takk til alle som presenterte sine postere.


NYHETER OG AKTUELT

SISTE INNLEGG

bottom of page