Klinisk studie - postherpetisk nevralgi


Avdeling for smertebehandling ved Ullevål har nå åpnet for rekruttering av pasienter over 18 år som har hatt postherpetisk nevralgi i minst 6 måneder. Pasienten må ha prøvd 2 reseptbelagte medikamenter mot smertene, uten tilstrekkelig effekt. Under utprøvingen kan pasienten fortsette å ta Lyrica/Neurontin og paracetamol. Medisinen som utprøves er antatt å ikke krysse blod-hjernebarrieren. Henvisere kan ta kontakt med audun.stubhaug@ous-hf.no.

Følg lenke HER til annonse med pasientinformasjon.


NYHETER OG AKTUELT

Anbefalte saker
Siste innlegg

SISTE INNLEGG

NORSK MEDLEMSSERVICE

Gyro Conference AS, Storgata 86

2615 Lillehammer

Tlf: 61 28 73 20

NORSK SMERTEFORENING

St. Olavs, Postboks 3250 Sluppen

7006 Trondheim 

post@norsksmerteforening.no

EFIC
IASP