Anne Kveim Lie kommer til NOSF Fagkonferanse 2018


NOSF er svært glade for at Anne Kveim Lie (Ph.d.) kommer til Norsk Smerteforenings Fagkonferanse 4 -5 januar på Rikshospitalet. Hun vil holde et spennende foredrag om smerte som kulturelt fenomen i et historisk perspektiv.

Lie er utdannet lege og idéhistoriker, og er førsteamanuensis i medisinsk historie ved Universitetet i Oslo. Hennes interesse for historie har ført en sterk interesse for hvordan medisinsk praksis og teknologi har blitt til.

Hun er undervisningsleder i samfunnsmedisin hvor hun er kjent for å få studentene til å se seg selv som leger i et samfunn og som et menneske blant medmennesker. Hun har blitt karakterisert som «en oppfordrende lærer, dedikert, entusiastisk og alvorlig».og ble kåret til en av ti fantastiske formidlere i Morgenbladets kåring 2016.

Du kan lese mer om Anne Kveim Lie HER.


NYHETER OG AKTUELT

Anbefalte saker
Siste innlegg

SISTE INNLEGG

NORSK MEDLEMSSERVICE

Gyro Conference AS, Storgata 86

2615 Lillehammer

Tlf: 61 28 73 20

NORSK SMERTEFORENING

St. Olavs, Postboks 3250 Sluppen

7006 Trondheim 

post@norsksmerteforening.no

EFIC
IASP