Anne Kveim Lie kommer til NOSF Fagkonferanse 2018

24 Jun 2017

NOSF er svært glade for at Anne Kveim Lie (Ph.d.) kommer til Norsk Smerteforenings Fagkonferanse 4 -5 januar på Rikshospitalet. Hun vil holde et spennende foredrag om smerte som kulturelt fenomen i et historisk perspektiv.

Lie er utdannet lege og idéhistoriker, og er førsteamanuensis i medisinsk historie ved Universitetet i Oslo. Hennes interesse for historie har ført en sterk interesse for hvordan medisinsk praksis og teknologi har blitt til.

Hun er undervisningsleder i samfunnsmedisin hvor hun er kjent for å få studentene til å se seg selv som leger i et samfunn og som et menneske blant medmennesker. Hun har blitt karakterisert som «en oppfordrende lærer, dedikert, entusiastisk og alvorlig».og ble kåret til en av ti fantastiske formidlere i Morgenbladets kåring 2016.

Du kan lese mer om Anne Kveim Lie HER.