top of page

Stephen Butler kommer til NOSF Fagkonferanse 2017


Det er nå bekreftet at Stephen Butler kommer til Norsk Smerteforenings Fagkonferanse 5. -6. januar på Rikshospitalet! Butler er en meget god foredragsholder som har over 20 års erfaring med tverrfaglig smerterehabilitering i USA (Seattle) og Sverige. Han vil holde et uforglemmelig foredrag om utviklingen av tverrfaglig smerterehabilitering og viktig lærdom og erfaringer han har fått med seg fra sitt samarbeid med John J. Bonica og Wilbert Fordyce. Han vil også holde et inspirasjonsforedrag om det å jobbe med smerteproblematikk som helsearbeider. Butler er lege med spesialitet i indremedisin med anestesi som subspesialitet fra Canada. Han bor for tiden i Uppsala, Sverige der han var leder for Smärtenheten på Uppsala Akademiska Sjukhus i 10 år. Han har også sittet i editorial board i tidsskriftet PAIN i 20 år


NYHETER OG AKTUELT

SISTE INNLEGG

bottom of page